1. HTPG
  2. /
  3. Uddannelser
  4. /
  5. BROBYGNING

Går du i 8., 9., eller 10. klasse ?

Brobygning

Brobygning

Går du i 8., 9., eller 10. klasse og overvejer at læse på en ungdomsuddannelse på Høje Taastrup Private Gymnasium? Så får du nu muligheden for at  få en smagsprøve på gymnasielivet! På HTPG byder vi dig velkommen til et todages introkursus eller brobygningsforløb i både STX og HF.

Om du er mest hyped på at deltage i en Instagram-konkurrence i mediefag, skabe en (kontrolleret) eksplosion i kemilokalet, eller kaste dig ud i et morsomt skuespil på spansk, engelsk og tysk, så har vi noget spændende for enhver smag.

Brobygningsprogrammet indeholder korte moduler i forskellige gymnasiefag. Både de velkendte fra grundskolen, samt nye og spændende fag som psykologi, virksomhedsøkonomi, kulturforståelse samt kommunikation og IT. Her møder du vores søde, skøre og seje lærere i et trygt og nærværende læringsmiljø.

Udover fagmodulerne, tilbyder vi fællesspisning, goodie-bags og venlige ambassadør-elever, som sørger for gæsterne i pauserne. Din ambassadør giver dig et indblik i, hvad der foregår på skolen, og står til rådighed for at besvare dine spørgsmål om HTPG, også efter dit besøgsdagene.

HF e-learning er til dig, der gerne vil arbejde selvstændigt og strukturere din egen tid og dine studier. Du har masser af fleksibilitet og kan let passe din uddannelse ind i job, familieliv og fritid.

Interesseret i brobygning på HTPG ?

Vi glæder os til at tage imod din klasse fra uge 43, 2020 til og med uge 7, 2021. Kontakt skolen på info@htpg.dk for at booke et introkursus eller brobygningsforløb hos os. Velkommen til HTPG!